Çfarë shpërblimi kanë bashkëshortët që trajtojnë njëri-tjetrin me mirësi?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Çfarë shpërblimi kanë bashkëshortët që trajtojnë njëri-tjetrin me mirësi?
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajt – e teksti i saj është: “Çfarë shpërblimi ka te Allahu gruaja fetare e cila e bën burrin e saj të lumtur. E donë, e ruan, e përkëdhel dhe sillet me të sikur të jetë fëmija i saj i vogël, me plot dashuri dhe bën çdo gjë për ta bërë të lumtur si dhe e respekton në çdo gjë. Edhe ai është shumë i lumtur me të dhe gjithmonë lutet që Allahu të jetë i kënaqur ndaj saj. Si dhe cili është shpërblimi i burrit nëse e trajton gruan e tij njësoj?”
Data e publikimit: 2010-07-05
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314602
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Çfarë shpërblimi kanë bashkëshortët që trajtojnë njëri-tjetrin me mirësi?
525.6 KB
: Çfarë shpërblimi kanë bashkëshortët që trajtojnë njëri-tjetrin me mirësi?.pdf
2.
Çfarë shpërblimi kanë bashkëshortët që trajtojnë njëri-tjetrin me mirësi?
2.7 MB
: Çfarë shpërblimi kanë bashkëshortët që trajtojnë njëri-tjetrin me mirësi?.doc
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top