Islami dhe Krishterizmi

Librat Kartela e faqes
Titulli: Islami dhe Krishterizmi
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: “Viteve të fundit publiku shqiptar është ballafaquar me
literaturë të shumtë rreth Islamit dhe Krishterimit. Libri të cilin e keni në duar synon që të japë një pikëpamje alternative në shumicën e çështjeve të cilat i ndajnë këto dy besime. Duke konsultuar burime autoktone të dy besimeve sikur edhe duke hyrë në thellësinë e dorëshkrimeve të vjetra të shkrimeve kristiane, e edhe atyre kur‟anore gjithashtu, kemi dhënë ide të përgjithshme për çështje si: a është Jezusi (Isai a.s) Zot, a u kryqëzua ai për të na larë nga mëkatet, cila është Fjala e pandryshuar e Perëndisë – Bibla apo Kurani, etj.”
Data e publikimit: 2010-07-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314473
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Islami dhe Krishterizmi
1.2 MB
: Islami dhe Krishterizmi.pdf
Go to the Top