Njohje e përgjithshme me Islamin

Librat Kartela e faqes
Titulli: Njohje e përgjithshme me Islamin
Gjuha: Shqip
Autor: Dekanati për Hulumtime Shkencore pranë Universitetit Islamik të Medinës
Përkthim: Ahmed Kalaja
Botuesi: Uebfaqja e Universitetit Islamik në Medinën e Ndritshme
Përshkrim i shkurtër: Libërth i cili përmban një pasqyrë të shkurtë rreth gradave të fesë Islame: Islamit (nënshtrimit përmes veprave të dukshme) dhe kushteve të tij, Imanit (besimit) dhe kushteve të tij si dhe Ihsanit (bamirësë).
Data e publikimit: 2010-07-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314465
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Gjuha Telugu - Afarisht - Portugalisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Njohje e përgjithshme me Islamin
775.1 KB
: Njohje e përgjithshme me Islamin.pdf
2.
Njohje e përgjithshme me Islamin
4.1 MB
: Njohje e përgjithshme me Islamin.doc
Përkthimet ( 1 )
Më shumë .. ( 1 )
Tema të ngjashme ( 9 )
Go to the Top