Një mesazh i vetëm!

Librat Kartela e faqes
Titulli: Një mesazh i vetëm!
Gjuha: Shqip
Autor: Naxhi b. Ibrahim El Arfexh
Përkthim: Bledar Haxhiu
Përshkrim i shkurtër: Ky libër flet për mesazhin e vetëm me të cilin janë ngarkuar tërë pejgamberët dhe të dërguarit që nga koha e Ademit e deri te pejgamberi ynë, Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem). Si dhe dallohet për shkak të vërtetimit të njëshmërisë së Allahut – monoteizmit përmes librave të krishterëve dhe jehudëve (Dhjata e vjetër dhe e re), të cilat i posedojnë tash para vetes.
Data e publikimit: 2010-07-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314454
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Një mesazh i vetëm!
585.6 KB
: Një mesazh i vetëm!.pdf
2.
Një mesazh i vetëm!
3.3 MB
: Një mesazh i vetëm!.doc
Go to the Top