Feja e vërtetë e Zotit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Feja e vërtetë e Zotit
Gjuha: Shqip
Autor: Bilal Filips
Rishikim: Bahri Curri
Përshkrim i shkurtër: Cilat janë rregullat e fesë vërtetë? Si duhet të jetë lidhja mes Krijuesit dhe krijesës? Si ta njohësh Zotin tënd, që ta adhurosh dhe ta pasosh rrugën e Tij të drejtë?
Autori iu përgjigjet këtyre dhe shumë pyetjeve tjera me shembuj të qartë dhe gjithashtu sjell citate nga librat e shenjtë të ithtarëve të librit.
Libri në shqip përfundon me një rezyme rreth biografisë së autorit i cili edhe është një nga thirrësit e mirënjohur.
Data e publikimit: 2010-07-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/314448
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Afarisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Feja e vërtetë e Zotit
529.3 KB
: Feja e vërtetë e Zotit.pdf
2.
Feja e vërtetë e Zotit
1.6 MB
: Feja e vërtetë e Zotit.doc
Tema të ngjashme ( 3 )
Go to the Top