Islami është zgjedhje për njerëzimin

Video Kartela e faqes
Titulli: Islami është zgjedhje për njerëzimin
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Zakir b. AbdulKerim Najk
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Kjo është ligjërata e fundit në konferencën ndërkombëtare islamike me temën: A është Islami zgjedhja e saktë për njerëzimin? Dr. Zakir Naik së pari flet rreth vërtetësisë së Kuranit dhe gjithashtu demaskon metodat e kritikëve rreth tij. Pastaj flet për shumë botëkuptime të gabuara rreth Islamit dhe myslimanëve dhe ilustron fjalët e tij me shembuj praktikë si dhe në anën e kundërt flet për pikëpamjet e Islamit rreth shumë problemeve botërore dhe zgjidhjen e tyre nga këndvështrimi islam.
Data e publikimit: 2010-06-27
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/313612
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Islami është zgjedhje për njerëzimin
543.1 MB
Go to the Top