Çka është liria?

Audio Kartela e faqes
Titulli: Çka është liria?
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në vazhdën e sqarimeve të shumë keqkuptimeve rreth Islamit, hoxha i nderuar Enis Rama flet rreth botëkuptimit të lirisë sipas Islamit. Domethënia e të qenit i lirë, përkufizimi i lirisë reale dhe rëndësia e lirisë së shpirtit dhe zemrës janë disa nga çështjet e shtjelluara në këtë ligjëratë.
Data e publikimit: 2010-06-27
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/313607
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Anglisht - Afarisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Çka është liria?
28.3 MB
: Çka është liria?.mp3
Tema të ngjashme ( 5 )
Go to the Top