Si ta shijosh namazin - 3?

Video Kartela e faqes
Titulli: Si ta shijosh namazin - 3?
Gjuha: Shqip
Përshkrim i shkurtër: Dashuria ndaj Allahut të lartësuar është qetësim i zemrës dhe pushim i shpirtit përndryshe, zemra do të ndjejë vetmi dhe mërzi të vazhdueshme. Por, si ndikon dashuria ndaj Allahut në namazin tonë dhe si ta kultivojmë atë? Do ta gjeni përgjigjen në këtë ligjëratë.
Data e publikimit: 2010-06-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/309815
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Si ta shijosh namazin - 3?
76.2 MB
Më shumë .. ( 9 )
Go to the Top