Ndikimi i gënjeshtrës në agjërim

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Ndikimi i gënjeshtrës në agjërim
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e mëshiroftë – e teksti i saj është: “Nëse agjëruesi merr pushim duke iu thënë në punë se është duke shkuar në umre, e kjo nuk është e vërtetë dhe e pason këtë duke iu treguar atyre një vizë të udhëtimit (të ndryshme), me këtë rast cila është dispozita për namazin dhe agjërimin e tij?”
Data e publikimit: 2010-05-26
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/307994
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Ndikimi i gënjeshtrës në agjërim
131.4 KB
: Ndikimi i gënjeshtrës në agjërim.pdf
2.
Ndikimi i gënjeshtrës në agjërim
2.1 MB
: Ndikimi i gënjeshtrës në agjërim.doc
Go to the Top