Kufijtë e gënjeshtrës së burrit ndaj gruas së tij dhe anasjelltas

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Kufijtë e gënjeshtrës së burrit ndaj gruas së tij dhe anasjelltas
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “E dijë që gënjeshtra lejohet në tri raste: ndaj gruas, për t’i pajtuar njerëzit dhe kundër armikut, a është kështu? Gjithashtu: cilat janë kufijtë e gënjeshtrës ndaj gruas?”
Data e publikimit: 2010-05-26
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/307990
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Kufijtë e gënjeshtrës së burrit ndaj gruas së tij dhe anasjelltas
138.8 KB
: Kufijtë e gënjeshtrës së burrit ndaj gruas së tij dhe anasjelltas.pdf
2.
Kufijtë e gënjeshtrës së burrit ndaj gruas së tij dhe anasjelltas
2.1 MB
: Kufijtë e gënjeshtrës së burrit ndaj gruas së tij dhe anasjelltas.doc
Go to the Top