Porosi Profetike

Librat Kartela e faqes
Titulli: Porosi Profetike
Gjuha: Shqip
Autor: Abdul Kadër Arnauti
Përkthim: Rijad Misini
Përshkrim i shkurtër: Libër të cilin e shkroi Shejhu i nderuar Abdul Kadër El Arnauti (Allahu e mëshiroftë) në të cilin përmblodhi pesë hadithe të cilat përmbajnë në vete porosi dhe këshilla gjithëpërfshirëse duke iu dhënë një koment të shkurtër por, tërheqës dhe të thuktë.
Data e publikimit: 2010-04-10
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/289720
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Porosi Profetike
347.9 KB
: Porosi Profetike.pdf
2.
Porosi Profetike
3.8 MB
: Porosi Profetike.doc
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top