Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) njeriu më i përmendur

Video Kartela e faqes
Titulli: Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) njeriu më i përmendur
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Dr. Shefqet Krasniqi
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Hytbe e mbajtur nga hoxha i nderuar Dr. Shefqet Krasniqi ku flet rreth pozitës së lartë dhe nderimit të Muhamedit (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) nga Allahu i lartësuar ashtu që e ka ngritur lartë famën e tij. Ku dhe me të drejtë është njeriu më i përmendur në tërë rruzullin tokësor.
Data e publikimit: 2010-03-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/286238
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) njeriu më i përmendur
108.4 MB
Më shumë .. ( 1 )
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top