Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) meshire per njerezimin

Video Kartela e faqes
Titulli: Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) meshire per njerezimin
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Dr. Shefqet Krasniqi
Rishikim: Driton Lekaj
Përshkrim i shkurtër: Njeriu nuk ka mundësi ta njoh të vërtetën nga e kota, udhëzimin nga devijimi, të mirën nga e keqja vetëm se përmes rrugës së Pejgamberëve (alejhimus-salatu ves-selam). Ky varg i tyre u plotësua me Muhamedin (sal-lAllahu alejhi ve sel-lem) i cili ishte mëshirë për njerëzimin dhe mësuesi i rrugës së drejtë për të. E kjo është edhe porosia e kësaj hutbeje.
Data e publikimit: 2010-03-16
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/286236
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Loading the player...
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Muhamedi (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) meshire per njerezimin
55.3 MB
Më shumë .. ( 1 )
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top