Џума намаз

Categories through topics Subject Information
Title: Џума намаз
Short Discription: Петокот е одбран ден како што се одбрани нашиот умет и нашиот пратеник. Овој ден има голема вредност и висока положба во Исламот. Тука ќе најдете линкови кои зборуваат за вредностите и прописите поврзани со овој ден
Short Link: http://IslamHouse.com/2818728
Go to the Top