Прописот на Зекат

Categories through topics Subject Information
Title: Прописот на Зекат
Short Discription: Зекатот е верска должност која содржи бројни користи и мудрости на индивидуално но и општествено ниво на една заедница. Строга е опомената за тие кои не ја извршуваат оваа должност. Тоа е направено на начин кој има за цел да влее страв кај тие кои ја занемаруваат оваа должност. Прописите на зекат се познати како што се познати и категориите на луѓето на кои им се дава. Тука ќе најдете подетални информации за овој столб на Исламот
Short Link: http://IslamHouse.com/2818723
Go to the Top