Aplikacioni Hatme ju mban afër Kuranit Fisnik

Aplikime Kartela e faqes
Titulli: Aplikacioni Hatme ju mban afër Kuranit Fisnik
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Aplikacioni Hatme ju mban pranë Kuranit Fisnik, jua kujton leximin e virdit tuaj (pjesës së caktuar për lexim) pas namazeve dhe në kohët tjera që ju i caktoni. Përmban tefsirë dhe recitime të ndryshme, duke përfshirë dhe shumë karakteristika tjera.
Data e publikimit: 2016-11-19
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2816302
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Aplikacioni Hatme ju mban afër Kuranit Fisnik për të android
2.
Aplikacioni Hatme ju mban afër Kuranit Fisnik për Apple
Përshkrim i gjerë
 
Go to the Top