Повик во Ислам

Categories through topics Subject Information
Title: Повик во Ислам
Short Discription: Оваа страница се смета за најголема страница која го претставува Исламот на јазиците на светот, содржи стотици материјали на деведесет светски јазика и има цел да ве запознае со Исламот, неговите убавини и одлики, со одговор на неоснованите обвинувања, содржи приказни на новите муслимани со посебен осврт на следниве точки: Зошто го прфатиле Исламот, Целта на животот, Запознавање со Исламот, Дилеми околу Исламот, Како да станеш муслиман, Правата на луѓето и животните во Ислам, Категоризирани дилеми за Исламот, Мухамед и за Куранот
Short Link: http://IslamHouse.com/2816042
Go to the Top