Bukuritë e fesë islame

Librat Kartela e faqes
Titulli: Bukuritë e fesë islame
Gjuha: Shqip
Autor: Abdurr-Rrahman b. Nasir Es Sadi
Rishikim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në këtë libër paraqiten aspektet kryesore të bukurisë së fesë islame dhe bëhet e qartë rëndësia e tyre.
Data e publikimit: 2016-09-21
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2811818
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Bukuritë e fesë islame
782.7 KB
: Bukuritë e fesë islame.pdf
2.
Bukuritë e fesë islame
4.3 MB
: Bukuritë e fesë islame.docx
Go to the Top