Ramazani mundësi për edukim dhe arsimim

Librat Kartela e faqes
Titulli: Ramazani mundësi për edukim dhe arsimim
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed Salih El Munexhid
Rishikim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky libërth tregon se ramazani është mundësi e shkëlqyeshme për edukimin e vetes në aspektin e ibadetit, për t’u larguar nga ndalesat dhe për mësimin e dispozitave fetare. Gjithashtu është mundësi shumë e mirë për thirrësit që t’i edukojnë njerëzit dhe t’ua mësojnë fenë.
Data e publikimit: 2016-06-28
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2807485
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ramazani mundësi për edukim dhe arsimim
403.2 KB
: Ramazani mundësi për edukim dhe arsimim.pdf
Go to the Top