Ajeti i 14-të i sures Lukman i përkthyer në shqip

Postera Kartela e faqes
Titulli: Ajeti i 14-të i sures Lukman i përkthyer në shqip
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ajeti i 14-të i sures Lukman i përkthyer në shqip: Ne e kemi urdhëruar njeriun që t’i nderojë prindërit e vet. Nëna e ka mbartur atë, duke duruar mundim pas mundimi, e ndarja e tij (nga gjiri) është brenda dy vitesh. Ne i thamë atij: “Bëhu falënderues ndaj Meje dhe prindërve të tu! Tek Unë do të ktheheni të gjithë”.
Data e publikimit: 2016-03-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2800552
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ajeti i 14-të i sures Lukman i përkthyer në shqip
132.6 KB
Më shumë .. ( 26 )
Go to the Top