Ajeti i dyzetenjëtë i sures Ibrahim i përkthyer në shqip

Postera Kartela e faqes
Titulli: Ajeti i dyzetenjëtë i sures Ibrahim i përkthyer në shqip
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ajeti i i dyzetenjëtë i sures Ibrahim i përkthyer në shqip: “O Zoti ynë, më fal mua, prindërit e mi dhe besimtarët në Ditën, kur do të jepet llogari!”
Data e publikimit: 2016-03-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2800550
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ajeti i dyzetenjëtë i sures Ibrahim i përkthyer në shqip
100.2 KB
Më shumë .. ( 26 )
Go to the Top