Ajeti i dyzetë i sures Ibrahim i përkthyer në shqip

Postera Kartela e faqes
Titulli: Ajeti i dyzetë i sures Ibrahim i përkthyer në shqip
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ajeti i dyzetë i sures Ibrahim i përkthyer në shqip: “O Zoti im, bëj që unë dhe pasardhësit e mi të kryejmë përherë namazin! O Zoti ynë, na i prano lutjet!”
Data e publikimit: 2016-03-31
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2800548
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ajeti i dyzetë i sures Ibrahim i përkthyer në shqip
154.8 KB
Më shumë .. ( 26 )
Go to the Top