Rregullat e abdesit

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Rregullat e abdesit
Gjuha: Shqip
Përkthim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në këtë artikull sqarohen rregullat që kanë të bëjnë me abdesin, ku bëjnë pjesë: kushtet e abdesit, mënyra e abdesit, farzet e abdesit, sunetet e abdesit, gjërat që e prishin abdesin etj.
Data e publikimit: 2016-03-30
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2800429
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Rregullat e abdesit
667.1 KB
: Rregullat e abdesit.pdf
Më shumë .. ( 1 )
Go to the Top