Hadithi: "Atij që merr rrugë për të kërkuar dituri, Allahu do t’ia lehtësojë rrugën për në Xhenet."

Postera Kartela e faqes
Titulli: Hadithi: "Atij që merr rrugë për të kërkuar dituri, Allahu do t’ia lehtësojë rrugën për në Xhenet."
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Hadithi: "Atij që merr rrugë për të kërkuar dituri, Allahu do t’ia lehtësojë rrugën për në Xhenet."
Data e publikimit: 2016-03-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2800164
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Hadithi: "Atij që merr rrugë për të kërkuar dituri, Allahu do t’ia lehtësojë rrugën për në Xhenet."
147.1 KB
Go to the Top