Hadithi: "Sa herë që një grup njerëzish mblidhen në ndonjë shtëpi të Allahut...”

Postera Kartela e faqes
Titulli: Hadithi: "Sa herë që një grup njerëzish mblidhen në ndonjë shtëpi të Allahut...”
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Hadithi: "Sa herë që një grup njerëzish mblidhen në ndonjë shtëpi të Allahut për ta lexuar Librin e Allahut dhe për ta studiuar ndërmjet vete, zbret mbi ta qetësia, i mbulon mëshira, i rrethojnë melekët dhe i përmend Allahu para atyre që janë pranë Tij."
Data e publikimit: 2016-03-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2800162
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Hadithi: "Sa herë që një grup njerëzish mblidhen në ndonjë shtëpi të Allahut...”
181.1 KB
Go to the Top