Hadithi: "Ndihmoje vëllain tënd kur bën padrejtësi dhe kur i bëhet e padrejtë!"

Postera Kartela e faqes
Titulli: Hadithi: "Ndihmoje vëllain tënd kur bën padrejtësi dhe kur i bëhet e padrejtë!"
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Hadithi: "Ndihmoje vëllain tënd kur bën padrejtësi dhe kur i bëhet e padrejtë!" Një njeri tha: "O i Dërguar i Allahut, e ndihmoj nëse i bëhet e padrejtë, por si ta ndihmoj kur ai bën padrejtësi?" I Dërguari tha: "Ta ndalosh nga padrejtësia, kjo është ndihmë për të."
Data e publikimit: 2016-03-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2800160
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Hadithi: "Ndihmoje vëllain tënd kur bën padrejtësi dhe kur i bëhet e padrejtë!"
128.6 KB
Më shumë .. ( 9 )
Go to the Top