Hadithi: “Cili njeri ka më shumë të drejtë t’ia kushtoj shoqërimin tim të mirë?”

Postera Kartela e faqes
Titulli: Hadithi: “Cili njeri ka më shumë të drejtë t’ia kushtoj shoqërimin tim të mirë?”
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Hadithi i transmetuar nga Ebu hurejra në të cilin thuhet: “Erdhi një njeri te i Dërguari i Allahut – sal-lallahu alejhi ue sel-lem – dhe tha: ’O i Dërguari i Allahut, cili njeri ka më shumë të drejtë t’ia kushtoj shoqërimin tim të mirë?’ I Dërguari tha: ‘Nëna jote.’ Tha: ’Pastaj kush?’ Tha: ‘Nëna jote.’ Tha: ’Pastaj kush?’ Tha: ‘Nëna jote.’ Tha: ’Pastaj kush?’ Tha: "Babai yt."
Data e publikimit: 2016-03-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2800156
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Hadithi: “Cili njeri ka më shumë të drejtë t’ia kushtoj shoqërimin tim të mirë?”
149.2 KB
Go to the Top