Hadithi: "Nuk do të hyjë në Xhenet ai njeri që në zemrën e tij ka mendjemadhësi sa thërrmija."

Postera Kartela e faqes
Titulli: Hadithi: "Nuk do të hyjë në Xhenet ai njeri që në zemrën e tij ka mendjemadhësi sa thërrmija."
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Hadithi: "Nuk do të hyjë në Xhenet ai njeri që në zemrën e tij ka mendjemadhësi sa thërrmija." Një njeri tha: ’Njeriu ka dëshirë që rrobat dhe këpucët e tij të jenë të bukura.’ I Dërguari tha: "Vërtet, Allahu është i Bukur dhe e do bukurinë, ndërsa mendjemadhësia është mospranimi i së vërtetës dhe nënçmimi i njerëzve."
Data e publikimit: 2016-03-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2800154
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Hadithi: "Nuk do të hyjë në Xhenet ai njeri që në zemrën e tij ka mendjemadhësi sa thërrmija."
144.1 KB
Go to the Top