Hadithi: "Cilësitë e dyfytyrëshit janë tri: Kur flet gënjen, kur premton e thyen premtimin dhe kur i besohet tradhton."

Postera Kartela e faqes
Titulli: Hadithi: "Cilësitë e dyfytyrëshit janë tri: Kur flet gënjen, kur premton e thyen premtimin dhe kur i besohet tradhton."
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Hadithi: "Cilësitë e dyfytyrëshit janë tri: Kur flet gënjen, kur premton e thyen premtimin dhe kur i besohet tradhton."
Data e publikimit: 2016-03-29
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2800152
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Hadithi: "Cilësitë e dyfytyrëshit janë tri: Kur flet gënjen, kur premton e thyen premtimin dhe kur i besohet tradhton."
186.3 KB
Go to the Top