Ajeti i 132-të i sures Ta Ha i përkthyer në shqip

Postera Kartela e faqes
Titulli: Ajeti i 132-të i sures Ta Ha i përkthyer në shqip
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ajeti i 132-të i sures Ta Ha i përkthyer në shqip
Data e publikimit: 2016-03-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2796542
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Ajeti i 132-të i sures Ta Ha i përkthyer në shqip
171.4 KB
Më shumë .. ( 26 )
Go to the Top