Si ta forcosh imanin

Video Kartela e faqes
Titulli: Si ta forcosh imanin
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Nebil b. Ali El Ivedi
Përshkrim i shkurtër: Në këtë ligjëratë, hoxha i nderuar Nebil El-Ivedi, tregon se si ishte gjendja e selefëve me imanin e tyre dhe flet për disa gjëra që e forcojnë imanin.
Data e publikimit: 2016-01-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2791013
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Si ta forcosh imanin
117.5 MB
2.
Si ta forcosh imanin
Go to the Top