Përkthimi i ajetit të 89-të të sures El-Enbija

Postera Kartela e faqes
Titulli: Përkthimi i ajetit të 89-të të sures El-Enbija
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Përkthimi i ajetit të 89-të të sures El-Enbija
Data e publikimit: 2016-01-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2790968
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Përkthimi i ajetit të 89-të të sures El-Enbija
138.5 KB
Më shumë .. ( 55 )
Go to the Top