Përkthimi i ajetit të njëzetë të sures El-Enfal

Postera Kartela e faqes
Titulli: Përkthimi i ajetit të njëzetë të sures El-Enfal
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Përkthimi i ajetit të njëzetë të sures El-Enfal
Data e publikimit: 2016-01-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2790958
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Përkthimi i ajetit të njëzetë të sures El-Enfal
188.2 KB
Më shumë .. ( 55 )
Go to the Top