Qëllimi i krijimit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Qëllimi i krijimit
Gjuha: Shqip
Autor: Bilal Filips
Përshkrim i shkurtër: Një pyetje ngacmon gjithnjë mendjen e çdo njeriu, pa marrë parasysh a e shprehin atë apo jo. Kjo pyetje është: ’Për çfarë qëllimi jemi krijuar?’ Përgjigjen e kësaj pyetjeje dhe të shumë pyetjeve tjera të ngjashme do ta gjeni në këtë libër.
Data e publikimit: 2016-01-20
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2790402
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Qëllimi i krijimit
612.5 KB
: Qëllimi i krijimit.pdf
Go to the Top