Dispozitat e haxhit dhe të umres sipas Kuranit dhe Sunnetit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Dispozitat e haxhit dhe të umres sipas Kuranit dhe Sunnetit
Gjuha: Shqip
Autor: Muhamed Nasirud-din Albani
Përshkrim i shkurtër: Ky libër flet për dispozitat e haxhit dhe të umres sipas Kuranit, Sunnetit dhe gjurmëve të të parëve tanë, dhe përmend gjërat e shpikura që i kanë shtuar njerëzit.
Data e publikimit: 2015-12-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2785078
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Dispozitat e haxhit dhe të umres sipas Kuranit dhe Sunnetit
622.7 KB
: Dispozitat e haxhit dhe të umres sipas Kuranit dhe Sunnetit.pdf
Go to the Top