Bledar Haxhiu

Dijetarë dhe thirrës Kartela e faqes
Titulli: Bledar Haxhiu
Përshkrim i shkurtër: Bledar Haxhiu: Është hoxhë i nderuar me prejardhje nga Shqipëria. Fakultetin e përfundoi në Universitetin Islamik, të Medinës– Dega e Sheriatit. Shquhet me angazhimin e tij në thirrjen islame përmes ligjëratave dhe hutbeve dhe njëherazi është administrator i uebfaqes: www.profetiislam.com.
Data e publikimit: 2010-03-01
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/278456
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht - Kinezisht - Persisht - Tajlandisht - Taxhikisht - Bangladeshisht - Anglisht - Melejalemisht - Frëngjisht - Vietnamisht - Gjermanisht - Uzbekisht - Kurdisht - Ujgurisht - Holandisht
Go to the Top