Mburoja e Tevhidit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Mburoja e Tevhidit
Gjuha: Shqip
Autor: Abdul Aziz b. Abdil-lah b. Baz - Abdullah b. Abdurr-Rrahman Xhibrin - Abdurr-Rrahman b. Nasir Es Sadi - Muhamed b. Salih El Uthejmin - Nasir b. Abdul Kerim El Akl
Përshkrim i shkurtër: Ky libër flet për besimin e vërtetë të muslimanit, sqaron se të gjitha adhurimet duhet t’i kushtohen vetëm Allahut dhe qartëson qëndrimin e Islamit ndaj risive në fe.
Data e publikimit: 2015-12-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2783396
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Mburoja e Tevhidit
490.4 KB
: Mburoja e Tevhidit.pdf
Go to the Top