Përkthimi i ajetit 23 të sures El-Isra

Postera Kartela e faqes
Titulli: Përkthimi i ajetit 23 të sures El-Isra
Gjuha: Shqip
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Përkthimi i ajetit 23 të sures El-Isra
Data e publikimit: 2015-12-02
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2783164
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Përkthimi i ajetit 23 të sures El-Isra
114.5 KB
Më shumë .. ( 55 )
Go to the Top