Disa veçori të Xhenetit

Video Kartela e faqes
Titulli: Disa veçori të Xhenetit
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Enis Rama
Përshkrim i shkurtër: Hoxha i nderuar, në këtë ligjëratë, flet për disa veçori të Xhenetit dhe për disa begati që i ka përgatitur Allahu për besimtarët.
Data e publikimit: 2015-11-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2780714
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Disa veçori të Xhenetit
116.2 MB
2.
Disa veçori të Xhenetit
Go to the Top