Tri këshilla të rëndësishme

Video Kartela e faqes
Titulli: Tri këshilla të rëndësishme
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Muhamed b. Muhamed El Muhtar Esh Shenkiti
Përshkrim i shkurtër: Hoxha i nderuar flet këtu për tri çështje të rëndësishme, të cilat nëse i zbaton muslimani ashtu si duhet do të fitojë në këtë dhe në botën tjetër, e para prej tyre është haku ndaj Allahut, e dyta haku ndaj vetes dhe e treta haku ndaj njerëzve.
Data e publikimit: 2015-11-14
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2780710
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Tri këshilla të rëndësishme
68.9 MB
2.
Tri këshilla të rëndësishme
Go to the Top