Mohimi i tagutit

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Mohimi i tagutit
Gjuha: Shqip
Autori: Abdullah b. Ahmed El Huvejl
Përkthim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Në këtë artikull sqarohen kuptimi i fjalës tagut, obligueshmëria e mohimit të tij dhe cilët janë krerët e tagutëve.
Data e publikimit: 2015-10-24
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2777271
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Mohimi i tagutit
1.1 MB
: Mohimi i tagutit.pdf
Go to the Top