Besimi i muslimanit

Librat Kartela e faqes
Titulli: Besimi i muslimanit
Gjuha: Shqip
Autor: Një Grup Hoxhallarësh
Përkthim: Driton Lekaj - Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Ky libër flet për shtyllat e Imanit, për ato të Islamit dhe për disa lloje të shirkut të përhapura nëpër vendet islame.
Data e publikimit: 2015-10-04
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2775553
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Besimi i muslimanit
1.8 MB
: Besimi i muslimanit.pdf
Go to the Top