Haxhi dhe katër llojet e njerëzve

Librat Kartela e faqes
Titulli: Haxhi dhe katër llojet e njerëzve
Gjuha: Shqip
Përkthim: Sedat Islami
Rishikim: Jusuf Hilmi Kastrati
Përshkrim i shkurtër: Ky libër bën fjalë për vlerën dhe rëndësinë e haxhit dhe për llojet e njerëzve në raport me haxhin.
Data e publikimit: 2015-09-17
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/2774009
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Haxhi dhe katër llojet e njerëzve
1.1 MB
: Haxhi dhe katër llojet e njerëzve.pdf
Go to the Top