Ne muajin e lindjes se Muhamedit (paqja dhe shpetimi i Allahut qofshin mbi te)

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Ne muajin e lindjes se Muhamedit (paqja dhe shpetimi i Allahut qofshin mbi te)
Gjuha: Shqip
Autori: Ulvi Fejzullahu
Botuesi: Uebfaqja ’Klubikulturor’ - www.klubikulturor.com
Përshkrim i shkurtër: Muaji i lindjes së Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të) duhet të rikthen fuqishëm në kujtesën e çdo myslimani obligimet e tij ndaj të Dërguarit të Allahut (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të). Shumëkush këtë muaj e sheh si muaj të mevludit por, athua kush e shpiku mevludin? Që kur daton praktika e mevludit? Dhe a është formë e drejtë e shfaqjes së dashurisë dhe respektit? Kjo është edhe tematika e shtjelluar në artikullin o hoxhës së nderuar Ulvi Fejzullahu.
Data e publikimit: 2010-02-07
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/273138
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Ne muajin e lindjes se Muhamedit (paqja dhe shpetimi i Allahut qofshin mbi te)
157.3 KB
: Ne muajin e lindjes se Muhamedit (paqja dhe shpetimi i Allahut qofshin mbi te).pdf
2.
Ne muajin e lindjes se Muhamedit (paqja dhe shpetimi i Allahut qofshin mbi te)
2.5 MB
: Ne muajin e lindjes se Muhamedit (paqja dhe shpetimi i Allahut qofshin mbi te).doc
Go to the Top