Si ta kryejmë Haxhin?

Audio Kartela e faqes
Titulli: Si ta kryejmë Haxhin?
Gjuha: Shqip
Ligjëruesi: Ferid Selimi
Rishikim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Si ta kryejmë Haxhin?
Cilat janë dispozitat kryesore të Haxhit?
Kë duhet ta kemi shembull gjatë kryerjes së Haxhit?
Për këto dhe pyetje të tjera do të gjeni përgjigje në këtë hytbe të mbajtur nga hoxha i nderuar Ferid Selimi i cili sqaron gjithashtu kuptimet e larta të cilat i përmbajnë ritet e shtyllës së pestë të Islamit – Haxhit.
Data e publikimit: 2010-01-02
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/262131
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 1 )
1.
Si ta kryejmë Haxhin?
5.1 MB
: Si ta kryejmë Haxhin?.mp3
Tema të ngjashme ( 9 )
Go to the Top