Udhërrëfyesi i haxhit

Artikuj Kartela e faqes
Titulli: Udhërrëfyesi i haxhit
Gjuha: Shqip
Përkthim: Jusuf Hilmi Kastrati
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve në Selijë - Rijad
Përshkrim i shkurtër: Ky është një udhërrëfyes i lehtësuar që sqaron punët ditore të cilat i kryen haxhiu duke treguar edhe normën e tyre. Ky udhërrëfyes përfshinë tre llojet e haxhit me një shtojcë të shkurtër rreth ndalesave të ihramit.
Data e publikimit: 2009-12-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/260487
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Udhërrëfyesi i haxhit
1004.5 KB
: Udhërrëfyesi i haxhit.pdf
2.
Udhërrëfyesi i haxhit
91 KB
: Udhërrëfyesi i haxhit.doc
Tema të ngjashme ( 6 )
Go to the Top