Hadith i dobët rreth vlerës së faljes së namazit në Xhaminë Pejgamberike

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Hadith i dobët rreth vlerës së faljes së namazit në Xhaminë Pejgamberike
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur Hoxha i nderuar Muhamed Salih El Munexhid – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Kam dëgjuar se ai që fal në xhami të Pejgamberit (paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi të) dyzet namaze i shënohet kjo si pastrim prej dyfytyrësisë. A është ky hadith i vërtetë?”
Data e publikimit: 2009-12-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/260476
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Hadith i dobët rreth vlerës së faljes së namazit në Xhaminë Pejgamberike
166.7 KB
: Hadith i dobët rreth vlerës së faljes së namazit në Xhaminë Pejgamberike.pdf
2.
Hadith i dobët rreth vlerës së faljes së namazit në Xhaminë Pejgamberike
3.1 MB
: Hadith i dobët rreth vlerës së faljes së namazit në Xhaminë Pejgamberike.doc
Go to the Top