A t’i jep përparësi haxhit apo martesës?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: A t’i jep përparësi haxhit apo martesës?
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed Salih El Munexhid
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur Shejh Muhamed b. Salih El Uthejmin – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Cila është më me prioritet për një person: Që ta kryej haxhin me pasurinë që e posedon apo të martohet përmes saj? Sepse këto kohë janë kohëra të fitneve ku njeriu frikësohet për veten e tij.”
Data e publikimit: 2009-12-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/260469
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
A t’i jep përparësi haxhit apo martesës?
171.7 KB
: A t’i jep përparësi haxhit apo martesës?.pdf
2.
A t’i jep përparësi haxhit apo martesës?
3 MB
: A t’i jep përparësi haxhit apo martesës?.doc
Tema të ngjashme ( 4 )
Go to the Top