Ndikimi i Haxhit dhe objektivat e tij mes realitetit dhe asaj që kërkohet

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Ndikimi i Haxhit dhe objektivat e tij mes realitetit dhe asaj që kërkohet
Gjuha: Shqip
Fetva: Jahja b.Ibrahim El Jahja
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur hoxha i nderuar Shejh Jahja b. Ibrehim El Jahja – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “I kam parë në televizion pamjet ku haxhilerët vërshojnë drejt Qabes – shtëpisë së Allahut dhe menjëherë emocionet e mia lëvizën dhe më lotuan sytë para kësaj pamjeje madhështore ... ah sikur të kisha qenë me ta e të fitoja me një fitore të madhe.
Pyetja ime është: Çfarë gjurmë te muslimanët dhe Islami lë ky tubim i madh? Dhe çka duhet të ketë parasysh haxhiu kur të niset drejt Shtëpisë së shenjtë të Allahut?
Data e publikimit: 2009-12-15
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/260465
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Ndikimi i Haxhit dhe objektivat e tij mes realitetit dhe asaj që kërkohet
194 KB
: Ndikimi i Haxhit dhe objektivat e tij mes realitetit dhe asaj që kërkohet.pdf
2.
Ndikimi i Haxhit dhe objektivat e tij mes realitetit dhe asaj që kërkohet
3 MB
: Ndikimi i Haxhit dhe objektivat e tij mes realitetit dhe asaj që kërkohet.doc
Tema të ngjashme ( 2 )
Go to the Top