Si të jetë haxhi yt i pranuar?

Fetvatë Kartela e faqes
Titulli: Si të jetë haxhi yt i pranuar?
Gjuha: Shqip
Fetva: Muhamed b. Salih El Uthejmin
Përkthim: Driton Lekaj
Botuesi: Zyra e Bashkëpunimit për Davet dhe Vetëdijësim të Komuniteteve - Rabve
Përshkrim i shkurtër: Pyetje të cilës iu është përgjigjur Shejh Muhamed b. Salih El Uthejmin – Allahu e ruajtë – e teksti i saj është: “Cilat janë veprat që duhet t’i punon haxhiu që haxhi i tij të pranohet inshAllah?”
Data e publikimit: 2009-11-13
Linku i shkurtër: http://IslamHouse.com/250697
Ky titull për nga aspekti tematik klasifikohet në këto kategori
Kjo kartelë e materialit është e përkthyer në gjuhët vijuese: Arabisht
Atachmentet e faqes ( 2 )
1.
Si të jetë haxhi yt i pranuar?
161.4 KB
: Si të jetë haxhi yt i pranuar?.pdf
2.
Si të jetë haxhi yt i pranuar?
4 MB
: Si të jetë haxhi yt i pranuar?.doc
Tema të ngjashme ( 1 )
Go to the Top